DNSNODE Enterprise - Din nya anycasttjänst

Skaffa Netnod DNS anycast nu
DNSNODE Enterprise är Netnod’s nya DNS anycasttjänst för den svenska företagsmarknaden. Denna nya tjänst är en del av Netnods väletablerade DNSNODE produkt och bygger vidare på Netnods framgångar med att tillhandahålla DNS anycasttjänster till toppdomäner (TLDs) samt att utveckla kritisk Internetinfrastruktur i Sverige och runt världen.
  • 100% Made in Sweden
  • TLD-kvalitet
  • levererad lokalt från 5 + nationella knutpunkter 
  • hårdvara i säkra telekommunikationsbunkrar
  • den mest robusta auktoritativa DNS-tjänsten i regionen
  • DNS-tjänst med 100% tillgänglighet

 

> Läs mer här om hur du kan bli partner.

Vill du bli direktkund så kontaktar du en av våra leverantörer:

 

Excedo logo

Excedo Digital Management Services AB

excedodms.se

Excedo hjälper företag att säkra och skydda sina varumärken och företagsnamn såväl traditionellt som digitalt. I kombination med tekniska drifts-, säkerhets- och bevakningstjänster möjliggör de kontroll, tillgänglighet och skydd för bolagets digitala närvaro och identitet samt varumärken. Excedo erbjuder tjänster inom följande områden: Domännamn, Premium Anycast DNS, SSL Certifikat, Varumärken, Online Brand Protection, Rådgivning & Förvaltning.

Kontakt:
Telefon: 08-501 612 00

 

Frobbit logo

Frobbit

frobbit.se

Frobbit! erbjuder registrering av domäner i samtliga toppdomäner som finns.  Vi har också kvalificerade DNS-tjänster med IPv4, IPv6, DNSSEC (beroende på om toppdomänen erbjuder det), två olika anycasttjänster samt en ren unicast. Anycasttjänsterna erbjuder vi i partnerskap med Netnod. Självklart kan du också få mail- och webbtjänster.

Kontakt: 
info@frobbit.se
Telefon: 0417-773980

 

Kirei logo

Kirei AB

kirei.se

Kirei har arbetat med DNS sedan 1995 och med DNSSEC sedan 1999. Vi erbjuder snabb och sömlös integration mellan DNSNODE och ditt IPAM-system, t.ex. Infoblox och BlueCat. Uppdatering av zoner samt innehåll propageras till DNSNODE snabbt och effektivt utan tidskrävande konfiguration. Kontakta oss gärna för referenser och mer information.

Kontakt:
Jakob Schlyter
jakob@kirei.se
Tel: 070 595 07 94

Share
Tags